arrow_drop_up arrow_drop_down

Kick Ass EQ Sport traject

Zowel voor jongeren als volwassenen


Sterk fundament op mentaal vlak

Meer zelfvertrouwen

Lekkerder in je vel

Betere sportprestaties


Mentale weerbaarheidstrainingen voor betere sportprestaties

Op hoog niveau sporten is niet voor iedereen weggelegd. En alleen talentvol zijn is geen garantie om je doelen te bereiken.


Daarom is het als topsporter essentieel om mentaal sterk te zijn. 


Een belangrijk component wat vaak niet de aandacht krijgt wat het zou moeten krijgen om met plezier, goed en onder druk te kunnen presteren.

Topics waar we mee aan de slag gaan


 Omgaan met tegenslag
 Omgaan met spanning
 Omgaan met emoties
 Omgaan met beïnvloeding


Wat sporttalenten zeggen na afronding van het 

Kick Ass EQ Sport traject

Ik ben het meeste gegroeid in het hebben van meer zelfvertrouwen. Dat ik het kan! Ik sta veel sterker in m'n schoenen en leg de lat nu ook minder hoog, waardoor ik kritiek ook makkelijk kan aannemen.Ik realiseer me dat fouten maken mag en dat ik na een mindere wedstrijd niet m'n koppie moet laten hangen maar gewoon hard blijven werken om het weer goed op te pakken. Ik heb geleerd hoe je omgaat met heel veel zenuwen voor wedstrijden en stress voor toetsen. ook wanneer je denkt: ik kan het niet / ik weet het niet enzo.Ik vind het minder erg als ik nu iets fout doe of fout heb gedaan. Daardoor kan ik beter focussen op wat ik nu doe en m'n doel behalen.Ik doe meer dingen voor mezelf en luister niet te veel naar wat anderen denken/vinden.Ik doe heel erg mijn best en wat niet lukt, lukt niet en dat accepteer ik dan ook van mezelf.Ik heb geleerd niet in negatieve gedachtes te blijven hangen, maar leren van fouten en doorgaan.Ik denk nu veel vaker: Ik ga m’n best doen en ik kan het! Ipv als ik het maar goed doe.... oh nee, ik doe het verkeerd...Waar ik ook in ben gegroeid is trots zijn op wat ik heb bereikt!

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.