In no time van denken naar voelen

Kom dichter bij jouw kern met inzichten die raak zijn

Bekende struggles?

Je gedachten draaien overuren

Je loopt keer op keer tegen dezelfde struggles aan

Je wilt weten waar jouw innerlijke vuurtje van aan gaat en blijft gaan

Je weet dat je meer in je mars hebt en meer te geven hebt, maar het komt niet uit de verf en dat frustreert je enorm.

Je wilt verandering, maar weet niet hoe je van de oneindige rotonde afkomt waar je voor je gevoel al veel te lang rondrijdt

Je bent op zoek naar

Inzicht in wat jij diep van binnen verlangt

Inzicht in wat jou op dit moment tegenhoudt

Inzicht in wat jou op dit moment verder helpt

De verbinding met jezelf op een dieper level

Een manier waarop je jezelf beter begrijpt

Beschrijft dit jouw gevoel? Dan is de PowerHour wat jou nu verder helpt

Wat is de PowerHour?

De PowerHour is voor jou als je voelt dat je eerlijk naar jezelf wilt kijken. Als je op een hele simpele en eenvoudige manier helderheid wilt over wat er vanbinnen bij je borrelt, waardoor je niet lekker in flow leeft. Je uit de gedachtenmolen wilt stappen en wilt voelen. Je bent er klaar voor om te onderzoeken wat er enerzijds voor zorgt dat je laag in je energie zit en je anderzijds wilt onderzoeken wat jouw diepere behoefte is, wat je energie brengt. In een veilige setting naar de kern. Zonder oordeel. Zonder bullshit. Met compassie voor jezelf, omdat je het jezelf gunt meer in flow te gaan leven van wie jij in de kern bent.Waarom zou ik je kunnen helpen?

Ik voel alles wat niet gezegd word, waardoor ik vragen stel die jou tot inzichten brengen die raak zijn. Natuurlijk ben ik ook gecertifieerd coach en heb ik o.a. opleidingen afgerond als de NLP Practitioner, NLP Master, boks-en coach opleiding en combineer ik al mijn kennis en ervaringen van de afgelopen 15 jaar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waarin ik mij heb ondergedompeld. Wat ik heb geleerd en ervaren op dit gebied is breed en varieert van paardencoaching tot plantmedicijnen (zoals Ayuasca en Bufo).

 

Wat houdt het in?

In een online sessie van een uur vind je de diepere laag, waardoor je gegarandeerd in contact komt te staan met jouw gevoel en wordt er zichtbaar wat in eerste instantie onzichtbaar was. Er is geen voorbereiding nodig en we zien en horen elkaar middels beeldbellen. Een cadeau aan jezelf wat in geen enkele winkel verkrijgbaar is. Namelijk, gewoon even met aandacht met jezelf bezig zijn. Je zelfkennis vergroten, zonder complexe en oncomfortabel lange gesprekken. Een moment voor jezelf om te reflecteren en de diepgang op te zoeken.

Client love

 • Yasemine Yildiz
  Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen en heb als het ware met een helikopterview een terugkomend patroon in mijn leven gezien. Niet allen op het gebied van werk, maar ook relaties, hobbies, interesses, sporten etc. Ik heb alles toegestaan en gevoeld. Ook na onze sessie ben ik tot veel inzichten gekomen op andere vlakken waar ik nu mee deal. So thank you ♥️
  Yasemine Yildiz
  Rechter in opleiding bij Rechtbank Gelderland
 • Joost van Dreumel
  Shanita heeft het hart op de goede plaats zitten. Ze is heel erg betrokken en stelt je gelijk op je gemak als coach. Door gerichte oefeningen kom je snel aan je eerste inzichten. Ik heb Shanita verder als erg prettig persoon ervaren, goed luistert en je de juiste handvatten geeft om verder te komen. Super bedankt en we houden contact topper!
  Joost van Dreumel
  Founder, Dutch Dance Music Academy

Investering

Jouw investering voor de PowerHour€ 188,-

De Power Hour is voor jou als:

Je behoefte hebt om te voelen wat er op een dieper level bij jou speelt

Je er klaar voor bent om eerlijk naar jezelf te kijken

Je er klaar voor bent om liefdevol uitgedaagd te worden, wat oncomfortabel kan voelen, maar je wel verder brengt in je ontwikkeling

Je er klaar mee bent dat die gedachtenmolen in je hoofd je onrust bezorgt

Je een stap wilt zetten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn

Je in verbinding wilt staan met wie je bent, wat je voelt en wat je wilt

De PowerHour is niets voor jou

Als je bang bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Dan is deze vorm van coachen niet de beste keuze voor jou.

Als je niet bereid bent all-in te gaan. Dan ben ik niet de coach die jou verder kan helpen om je te helpen in jouw reis van persoonlijke ontwikkeling.


Als er een match is in wat jij zoekt en waar de PowerHour je bij helpt, klik dan hieronder:

Client love

 • Maarten van der Kaaij
  De PowerHour gaf mij het inzicht dat het antwoord op de meest essentiële vragen in mijn wereld in mezelf zitten en dat ik daarmee meer op mezelf mag gaan vertrouwen.
  Maarten van der Kaaij
  Project Analist, Count & Cooper
 • Hedzer de Vries
  Wauw wat een heerlijk mens ben jij Shanita!! Ik voelde mij gehoord en begrepen. Met de juiste vragen en het juiste gevoel liet je mij diep in mijzelf voelen waar ’n knelpunten zitten en waar mijn groei ligt en mij wens in dit leven. Dank je wel voor deze sessie!!
  Hedzer de Vries
  Founder Flow