Hi, ik ben Shanita

Wie ik ben en waar ik voor sta, 

lees en hoor je op deze pagina

Waarom doe ik wat ik doe?

Het is mijn missie om een liefdevollere en inspirerende wereld te creëren, waarin mensen met meer plezier door het leven gaan waardoor er magie kan ontstaan vanuit inspiratie

Ik zie namelijk veel mooie mensen, maar eigenlijk zie ik ze ook niet. Vaak omdat ze opgaan in wat zou moeten. Het willen voldoen aan verwachtingen van anderen. Zonde!!

Daarom steek ik graag energie in gedreven mensen die hun eigen pad durven te bewandelen.

And I walk my talk!

Waarom doe ik wat ik doe?

Elke dag doen waar je van houdt, kost geen moeite. En precies dat, is wat ik voor mijzelf heb gecreëerd. Daar ben ik uiteraard niet vanzelf gekomen.

Cum laude afgestudeerd. Bijna twee jaar gebackpackt in Australie, Nieuw-Zeeland & Azië en veel vrijwilligerswerk gedaan in binnen-en buitenland. Op deze manier veel geleerd over mijzelf en de wereld.

Eenmaal terug in Nederland riep ik heel hard, bij te willen dragen aan een mooiere wereld door m’n brood te verdienen in de non-profit sector. Vervolgens ben ik heel hard commercieel gegaan. Ik ben productie- en opnameleider geweest van verschillende tv-programma’s. Zes jaar gewerkt als Marketing & Event Coördinator bij Harley-Davidson Benlux en een jaar Concept & Event Manager bij een event marketing bureau.

Dat was dus alles, behalve een logische keuze. Maar goed, het kwam op m’n pad. Het leek me leuk en ik voldeed aan het gewenste profiel.

Achter de weerstand schijnt de zon

Ik heb toffe projecten gedraaid en veel geleerd, maar ook zeker projecten gedraaid en taken uitgevoerd, waar ik niet achter stond. Rationeel gezien zat ik op de goede plekken, maar qua gevoel, klopte het gewoon niet. Dingen gingen me steeds meer en meer tegen staan en energie kosten…

Ik begon me ook steeds vaker af te vragen waar ik het allemaal voor deed. Elke dag chagerijnig in dezelfde frkn file staan. Elke dag naar hetzelfde frkn kantoor rijden. Elke dag aan hetzelfde frkn bureau zitten. En elke dag dezelfde frkn koppen zien. Weinig gevoel van voldoening. Weinig gevoel van erkenning en waardering. Ja, er moest wat veranderen en ik wist donders goed waar ik wel energie van krijg en wat me geen moeite kost.

Ik doe nu echt wat ik frkn fantastisch vind for a living. Ik noem het ook geen werk. Wat ik doe is m’n leven. Wat ik doe, is wie ik ben. En dit is het pad waar ik bewust voor kies. Plezier hebben in wat je doet brengt je zo veel  verder. Je hart volgen en je goed voelen, heb je zelf invloed op. Ik op mijn manier en jij op jouw manier. Zonder oordeel ervoor gaan!

Nu klopt het

Spijt van de keuzes die ik in die 8 jaar heb gemaakt op het gebied van werk? Absoluut niet! Het waren waardevolle lessen waarin ik veel heb geleerd. Ik zie het leven dan ook als één groot leerproces. En laat ik nou net een super nerd zijn!

Pas later ben ik dan ook gaan begrijpen, waarom begrippen als cognitieve dissonantie, commodificatie, referentiekader, verborgen appèl en dergelijke, altijd mijn aandacht trokken.

En waarom ik in mijn vrije tijd altijd opleidingen en cursussen heb gevolgd die allemaal te maken hadden met persoonlijke ontwikkeling. Waarom ik in mijn vrije tijd trainingen, presentaties en workshops gaf. Waarom ik in m’n vrije tijd mensen hielp bij het schrijven van hun scriptie.

Even kort door de bocht: Zelf groeien en anderen helpen groeien. Dat heeft mij m’n leven lang al heel blij gemaakt. Het gevoel dat ik iets zinnigs deed.

Als elke dag voelt als een schoolreisje

De overtuiging dat ik daar m’n brood mee kan verdienen, heb ik dus (pas) gericht wat mee gedaan, na ruim 8 jaar werkervaring in de corporate wereld. Ik ben blij dat ik hiernaar gehandeld heb. Ik ervaar nu zo veel meer vrijheid. Zo veel meer verbinding. Zo veel meer plezier. Dat had ik van tevoren niet kunnen bedenken!

En juist dankzij die werkervaring kan ik nu anderen helpen hun plek te vinden waarin ze zich krachtig voelen. En met die plek bedoel ik niet per sé werk of privé. Je bent immers één en dezelfde persoon en alle tools die je in huis hebt, neem je overal mee naartoe. Het gaat om jouw plek in deze wereld. Mentaal weerbaar zijn, in welke situatie dan ook. Je leven zo inrichten dat je doet wat je frkn awesome vindt.

Hier trainingen in geven en zo bij kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van high achievers, maakt mij een heel gelukkig mens. Mijzelf blijven uitdagen en ontwikkelen idem. Daar blijft reizen een belangrijk onderdeel van uitmaken. 

Waar ik gelukkig van word is persoonlijke groei faciliteren bij mensen

  • die ambitieus zijn en van aanpakken houden
  • die verantwoordelijkheid durven te nemen om het avontuur met zichzelf aan te gaan
  • die geen genoegen nemen met z'n gangetje
  • die leergierig zijn
  • die passie hebben voor reizen

Wil je meer weten? Laten we dan in gesprek gaan

Wie ik ben ik 3 woorden

Ok, dat is misleidend. Hier zit ook een toelichting bij, zodat je wat meer over mij te weten komt

Wat anderen over mij zeggen

Meer weten over wat ik doe? Laat dan een berichtje achter