arrow_drop_up arrow_drop_down

Hi, ik ben Shanita

Wie ik ben en waar ik voor sta, 

lees en hoor je op deze pagina

Waarom doe ik wat ik doe?

Het is mijn missie om een liefdevollere en inspirerende wereld te creëren, waarin mensen met plezier door het leven gaan.

Ik zie namelijk veel mooie mensen, maar eigenlijk zie ik ze ook niet. Vaak omdat ze opgaan in wat zou moeten. Het willen voldoen aan verwachtingen van anderen. Zonde!!

Daarom steek ik graag energie in gedreven mensen die hun eigen pad durven te bewandelen.

And I walk my talk!

Kort iets over mijn pad

Elke dag doen waar je van houdt, kost geen moeite. En precies dat, is wat ik voor mijzelf heb gecreëerd. Daar ben ik uiteraard niet vanzelf gekomen.


Cum laude afgestudeerd. Bijna twee jaar gebackpackt in Australie, Nieuw-Zeeland & Azië en veel vrijwilligerswerk gedaan in het buitenland. Op deze manier veel geleerd over mijzelf en de wereld.


Eenmaal terug in Nederland riep ik heel hard, bij te willen dragen aan een mooiere wereld door m'n brood te verdienen in de non-profit sector. Vervolgens ben ik heel hard commercieel gegaan. Ik ben productie- en opnameleider geweest van verschillende tv-programma's. Zes jaar gewerkt als Marketing & Event Coördinator bij Harley-Davidson Benlux en een jaar Concept & Event Manager bij een event marketing bureau.


Dat was dus alles, behalve een logische keuze. Maar goed, het kwam op m'n pad. Het leek me leuk en ik voldeed aan het gewenste profiel.

Achter de weerstand schijnt de zon

Ik heb toffe projecten gedraaid en veel geleerd, maar ook zeker projecten gedraaid en taken uitgevoerd, waar ik niet achter stond. Rationeel gezien zat ik op de goede plekken, maar qua gevoel, klopte het gewoon niet. Dingen gingen me steeds meer en meer energie kosten...


Ik begon me ook steeds vaker af te vragen waar ik het allemaal voor deed. Elke dag chagerijnig in dezelfde frkn file staan. Elke dag naar hetzelfde frkn kantoor rijden. Elke dag aan hetzelfde frkn bureau zitten. En elke dag dezelfde frkn koppen zien. Weinig gevoel van voldoening. Weinig gevoel van erkenning en waardering. Ja, er moest wat veranderen en ik wist donders goed waar ik wel energie van krijg en wat me geen moeite kost.


Ik doe nu echt wat ik frkn fantastisch vind for a living. Ik noem het ook geen werk. Wat ik doe is m'n leven. Wat ik doe, is wie ik ben. En dit is het pad waar ik bewust voor kies. DPlezier hebben in wat je doet brengt je zo veel  verder. Je hart volgen en je goed voelen, heb je zelf invloed op. Ik op mijn manier en jij op jouw manier. Zonder oordeel ervoor gaan!

Nu klopt het!

Spijt van de keuzes die ik in die 8 jaar heb gemaakt op het gebied van werk? Absoluut niet! Het waren waardevolle lessen waarin ik veel heb geleerd. Ik zie het leven dan ook als één groot leerproces. En laat ik nou net een super nerd zijn!


Pas later ben ik dan ook gaan begrijpen, waarom begrippen als cognitieve dissonantie, commodificatie, referentiekader, verborgen appèl en dergelijke, altijd mijn aandacht trokken.


En waarom ik in mijn vrije tijd altijd opleidingen en cursussen heb gevolgd die allemaal te maken hadden met persoonlijke ontwikkeling. Waarom ik in mijn vrije tijd trainingen, presentaties en workshops gaf. Waarom ik in m'n vrije tijd mensen hielp bij het schrijven van hun scriptie.


Even kort door de bocht: Zelf groeien en anderen helpen groeien. Dat heeft mij m'n leven lang al heel blij gemaakt. Het gevoel dat ik iets zinnigs deed.

Als elke dag voelt als schoolreisje

De overtuiging dat ik daar m'n brood mee kan verdienen, heb ik dus (pas) gericht wat mee gedaan, na ruim 8 jaar werkervaring in de corporate wereld. Ik ben blij dat ik hiernaar gehandeld heb. Ik ervaar nu zo veel meer vrijheid. Zo veel meer verbinding. Zo veel meer plezier. Dat had ik van tevoren niet kunnen bedenken!


En juist dankzij die werkervaring kan ik nu anderen helpen hun plek te vinden waarin ze zich krachtig voelen. En met die plek bedoel ik niet per sé werk of privé. Je bent immers één en dezelfde persoon en alle tools die je in huis hebt, neem je overal mee naartoe. Het gaat om jouw plek in deze wereld. Mentaal weerbaar zijn, in welke situatie dan ook. Je leven zo inrichten dat je doet wat je frkn awesome vindt.


Hier trainingen in geven en zo bij kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van high achievers, maakt mij een heel gelukkig mens. Mijzelf blijven uitdagen en ontwikkelen idem. Daar blijft reizen een belangrijk onderdeel van uitmaken. Momenteel ben ik dan ook voor een maand op de Filipijnen :-)

Waar ik gelukkig van word is persoonlijke groei faciliteren bij mensen

  die ambitieus zijn en van aanpakken houden
  die verantwoordelijkheid durven te nemen om het avontuur met zichzelf aan te gaan

  die geen genoegen nemen met z'n gangetje

 die leergierig zijn

 die passie hebben voor reizen


Wil je meer weten? Laten we dan in gesprek gaan.

Wie ik ben in 3 woorden

Ok, dat is misleidend. Hier zit ook een toelichting bij, zodat je wat meer over mij te weten komt.

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Adviseur Particulieren bij Rabobank Utrecht

Ik kan Shanita aan iedereen aanbevelen als coach. Een luisterend oor, maar vooral ook actie reactie. Ze kan goed inschatten wat je nodig hebt en gaat daar flexibel mee om. Overall is dit EQ traject iets wat iedereen in z'n leven kan gebruiken. Er is een goede vertrouwensband ontstaan en dat is heel prettig tijdens de trainingen. Nogmaals bedankt!

M. van Empel

 • Psycholoog bij Psytrec

  Shanita is een steengoeie trainster! Ze is toegankelijk en inspirerend doordat ze haar eigen ervaringen met het vergroten van haar comfortzone combineert met scherpe observaties en feedback en het proces ontspannen doch met de noodzakelijke sturing begeleidt. Haar oog voor het opmerken van talent en groei geven de trainingen een onmisbare positiviteit waarbinnen je jezelf kunt herontdekken.

  Lotti Tetteroo

 • Business Development, Data & Analytics PRB

  Shanita is een vrouw die een enorme rust en stabiliteit uitstraalt waardoor wij een veilig gevoel krijgen om ons open te stellen. Ze is een vrouw die heel goed kan observeren en actief kan luisteren waardoor de gesprekken snel diepgang kunnen vinden. Ze neemt voldoende tijd om naar jou te luisteren en oefeningen te doen om tot resultaten te komen zonder de zaken te forceren. Ze is heel communicatief ingesteld. Haar feedback is heel duidelijk en komt positief aan. Zowel in groep als individueel is Shanita enorm toegankelijk en inspirerend. Ze brengt haar energie en passie op een heel aangename manier over. Echt een topvrouw!

  Naichet Amnad

 • Meer weten over wat ik doe?
  Laat dan een berichtje achter


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.