Van life in the fast lane naar life in the meaningful lane

Boks je dromen voor elkaar

“Is dit het nou? Er mist iets in wat ik doe. Ik kan zo veel meer.” Velen van ons in een corporate job, lopen rond met deze gedachten.
Werken in een corporate omgeving biedt je financiële zekerheid, maar wanneer het ten koste gaat van jouw plezier en energie omdat je je potentie niet kwijt kan, is dat frustrerend as hell.

Believe me, I know. Jezelf kapot werken en daar geen voldoening uithalen, heeft negatieve impact op jouw gezondheid en de prachtige bijdrage die je kan leveren, in welke situatie dan ook (en in welke job dan ook).

Als dit de ugly truth is waar je mee dealt en als je daar helemaal klaar mee bent, zijn dit ongetwijfeld bekende struggles voor je:

De richting die je bent ingeslagen brengt je geen voldoening (meer). Je wilt meer van betekenis zijn,
maar weet niet welke stappen je daarbij helpen.

Je grootste frustratie is dat je zo veel potentie hebt wat je nu niet kwijt kan in je huidige job.

Je wilt weten hoe je je potentie volop kan benutten. Het voelt alsof je in de startblokken staat,
maar niet weet welke kant je op moet rennen. You are ready for change.

Je bent er klaar mee om te blijven hangen in iets wat je niets meer brengt.
In deze situatie blijven aanmodderen en proberen er met veel moeite maar het beste van te maken vreet energie.


Droom je van een leven waarin:

Je passievol leeft en je jouw bijdragen levert met de wereld door je potentie volop te benutten?

Je staat voor wie je bent met een gezonde dosis zelfvertrouwen?

Je blij bent met wie je bent en de keuzes die je maakt, wat bijdraagt aan meer diepgang en betekenis in je leven?

Je het leven echt leeft door stappen te maken vanuit jouw innerlijke kracht en waarheid?

Je veel meer energie hebt voor dingen die je belangrijk vindt en je daar ook met je volle aandacht bij bent?

Vraag je je af:


Hoe ga ik dit doen? Waar te beginnen?
Dan is het Master Your Magic programma echt iets voor jou!

Kick ass magic

Dit programma begint met de Kick Ass Shift en brengt je inzicht in wie jij bent en wat je diepere drijfveren zijn, zodat je vanuit vertrouwen de duurzame weg inslaat vanuit je hart. Vervolgens ga je verder en zet je stappen om jezelf op een nog dieper level onder de loep te nemen, zodat je nog meer van je hoofd in je gevoel zakt. Daarmee kom je letterlijk in actie en ga je vanuit de liefdevolle fuck-it modus bewegen door gehoor te geven aan jouw diepe drijfveren en verlangens, zodat je jouw Kick Ass Life gaat leven. Niet later of ooit, maar nu. Het Master Your Magic programma is een combinatie van online modules, online sparring en live trainingen in de natuur waarin boksen een grote rol speelt. Boksen is namelijk een krachtige en effectieve manier om je eigen (onbewuste) gedragspatronen te ontdekken èn te veranderen. Beweging.... niet alleen in je lijf, maar ook in je mind.      Zo kun je afscheid nemen van gedragspatronen die je niet verder helpen en kun je vooral je krachten versterken en bewuster inzetten. Are you ready to create your magic?Wie ben ik om jou te helpen?

Hi, ik ben Shanita.
Ik ben een souldriven coach en ik help dertigers met een corporate job om de shift te maken van een life in the fast lane, naar een life in the meaningful lane. 

Ik weet hoe het is om je vast te bijten in een corporate job die je op den duur geen voldoening meer geeft. Dat ligt niet zozeer aan de job, maar aan jouw powerful soul die er klaar voor is om eindelijk epic shit from your true heart te gaan doen.
Omdat ik heb geleerd hoe je dat vooral niet moet doen (lees: dikke vette wake up call van mijn lichaam, waardoor ik 5 dagen niet kon lopen), weet ik nu hoe ik dertigers zoals jou kan inspireren om actie te ondernemen.
Ik ben een avonturier, een buitenmens en een boksfan die met een aanstekelijke vibe jou in alle rust die kick ass energie kan laten voelen op hartsniveau, die ook jij in je hebt!

Are you ready to start?

Client love

 • Karin Kasius
  Ik wilde verder groeien, beter de dingen in mijn hart voelende ik in mijn hoofd wel wist. Dat een ander niet meer waard is dan dat ik ben en wat ik doe, me zekerder voelen over wie ik ben en wat ik doe. Pal achter mijn eigen keuzes kunnen staan. Tot nu toe hadden maar weinig van die lessen echt mijn hart bereikt. Shanita vertelde me dat ze mij kon helpen, toch was ik redelijk sceptisch aan het begin. Wat zou deze coaching mij meer kunnen bieden dan ik al had gekregen bij anderen? Nou veel kan ik je vertellen ;). Door de combi van coaching met boksen. Lichamelijk bezig zijn en de bijzondere praktische methodes die Shanita gebruikt, vallen EINDELIJK die belangrijke puzzelstukken op hun plaats. De lessen zitten in mijn hart, op een plek waar ik steeds bij kan en op terug kan vallen. Dit is serieus het belangrijkste coachingstraject in mijn leven geweest.
  Karin Kasius
  Medisch Pedicure, Voetenpraktijk Kasius
 • Lisanne Marlou de Kok
  Met Shanita ging ik niet rustig praten over wat er allemaal mis was, maar moest ik direct de mouwen opstropen, of in dit geval de bokshandschoenen aantrekken. Samen pakten wij mijn ‘slechte gewoontes’ aan en onderzochten wij wat ik echt in mijn kern nodig heb om mij gelukkig te voelen. Zij was mijn spiegel als mijn onzekere stemmetje of weer een maatschappelijke verwachting naar boven kwam. Nu kijk ik naar mijzelf en doe wat er voor mij goed voelt. Sinds de trainingen ervaar ik rust en tegelijkertijd een bom van energie. Iedere dag is nu een feestje, een grote speeltuin, omdat ik weer mag doen wat ik leuk vind. Het is niet iets waar ik voor geleerd heb, of wat er verwacht wordt, maar een verlengde van wie ik ben in mijn kern. Duizend maal dank Shanita, zonder jou was ik hier nooit terecht gekomen!
  Lisanne Marlou de Kok
  Producer, BNNVARA

Dit is wat het Master your Magic programma inhoudt


Dit programma bestaat uit 7 online modules, 7 online sparring sessies en 7 live sparring sessies

waarvan de meeste buiten in de natuur zullen plaatsvinden.

De trainingen die je volgt bestaan uit oefeningen waarin boksen, meditatie, visualisatie en schrijven

ervoor zorgen dat jij antwoorden krijgt die RAAK zijn.


Module 1
Heart Core Super Powers


Ofwel dat wat jij van nature heel goed doet. Je maakt kennis met en krijgt inzicht in jouw sterkst ontwikkelde talenten en daarmee ook meteen je valkuilen wanneer je daarin doorschiet. Hiervoor gebruik ik onder andere de bekende Amerikaanse methode van Clifton, de Strengths Finder waar ik inmiddels ruim 10 jaar mee werk.

Module 2
Heart Core Motivation


Na deze module kun je benoemen waar je van nature frkn goed in bent, wat super important is voor jou en waar je megaveel energie van krijgt. De kern van alles waar jij op AAN gaat weet je in één zin te vatten. Dit geeft jouw richting en focus en het helpt jou in het maken van zowel kleine als grote keuzes in je leven.


Module 3
Moments from the past


Om dit alles te verankeren in jezelf, gaan we met momenten uit het verleden na wanneer je helemaal op je best was. In deze module gaan we van weten naar ten diepste voelen, zodat je vanaf nu direct verbinding kunt maken met jouw heart core motivation. Want we weten allemaal: knowing is not doing.


Module 4
Your Truth = Your Identity


Je leert jezelf op een dieper level kennen, waardoor je van minnen plussen leert maken. Taking down the heart wall door dat wat je tegenhoudt, als kracht te leren zien in plaats van als obstakel. Je ervaart dat dit je brandstof is om verder te komen in jouw reis van persoonlijke ontwikkeling, zodat je jouw Kick Ass Life concreter vorm kan geven.


Module 5
Your Cosmic Order Form


Je maakt de vertaalslag van je heart core motivation naar hoe dit er concreet uitziet voor jou. Je weet èn voelt met welke invulling je een waardevolle bijdragen kan leveren vanuit jouw innerlijke kracht en drijfveren. Keuzes die jou energie geven. Denk hierbij aan o.a.: werk, familie, vrienden, liefde, financiën, ontspanning en body/health. Jouw brandstof voor een Kick Ass Life om te kunnen vlammen zonder stuk te gaan!Module 6
Heart Core
Actions


De rake inzichten en antwoorden die je vanuit je gevoel helder hebt gekregen zet je om in concrete acties, zodat je stappen zet die in lijn liggen met jouw heart core motivation. Je komt letterlijk in beweging vanuit jouw waarden, talenten en passies. Geen loze beloftes aan jezelf. Niet bewegen vanuit wilskracht wat voelt als een grote struggle die je opbrandt, maar bewegen vanuit jouw innerlijke kracht wat je dichter bij je doelen brengt op een manier die werkt.

Module 7
Accelerate Your Result


Je weet wie je in de kern bent. Je hebt vertrouwen in de keuzes die je maakt en hebt je eigen short cut strategy met concrete handvatten om steeds meer ruimte te maken voor het integreren van jouw waarden, jouw talenten en passies. Hiermee heb je meer diepgang en betekenis in je leven, omdat je leeft naar jouw heart core motivation. Je weet te dealen with whatever life throws at you zonder afhankelijk te zijn van externe zaken.Online & Live
Training & Sparring


Tussen iedere online module in heb je een online sparring moment via Zoom en een live trainingssessie.
De live sessies vinden zoveel mogelijk buiten plaats.
We gaan dan aan de hand van het boksen aan de slag met wat jij bewust en onbewust aan gedrag laat zien:
wat je helpt, wat je tegenwerkt en hoe je dat kunt ombuigen naar helpend gedrag, zowel voor jezelf als in samenwerking met anderen.Investering

Jouw investering voor de Master Your Magic

€ 2.888,-Betalen in termijnen is mogelijk.

Client love

 • Elke Lommers
  Mijn leven is in deze korte periode flink veranderd en ik ben nu weer eigenaar van mijn eigen gevoelens, emoties, gedachtes en interpretaties. Door middel van oefening beweging en terugkoppeling heb ik waardevolle handvatten gekregen waar ik de rest van mijn leven van kan genieten. Ik ben heel blij dat ik mezelf dit gegund heb en kan dit iedereen aanbevelen!
  Elke Lommers
  Primary School Teacher, Nederlandse school Keulen
 • Melanie van der Storm
  Waardevol en krachtig programma voor iedereen die zijn talenten en motivatie op scherp wilt krijgen. Wat ik het meest waardevol vond is dat Shanita mij in zeer korte tijd tot mijn kern liet komen, waardoor mijn kernmotivatie helder werd. Dit geeft mij nog steeds richting en focus bij het opzetten van nieuwe diensten voor mijn bedrijf. Shanita is een kick ass trainer die je niet in je comfort-zone zal laten zitten. Ze stelt de juiste vragen, luistert goed en voelt goed aan wat nodig is. Daarnaast heeft ze veel kennis en barst ze van de goede energie - kortom een toptrainer!
  Melanie van der Storm
  Founder Idea Shapers

Dit programma is voor jou als:

Je committed bent om de struggle for once and for all aan te pakken

Je bereid bent in jezelf te investeren

Je er klaar voor bent om liefdevol uitgedaagd te worden wat soms misschien
oncomfortabel kan voelen, maar wat je wel verder brengt in je ontwikkeling

Je er klaar voor bent om je sterktes en je schaduwkanten aan te kijken

Je er klaar mee bent dat die gedachtenmolen in je hoofd je onrust bezorgt

Je er klaar mee bent om altijd zo hard voor jezelf te zijn

Je er klaar mee bent om het altijd maar beter te willen doen

Dit programma is niets voor jou als:

Je bang bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Dan is deze vorm van coachen niet de beste keuze voor jou.

Je niet bereid bent all-in te gaan. Dan ben ik niet de coach die jou verder kan helpen je dromen voor elkaar te boksen.

Als er geen match is, totally cool. Als de match er wel is, klik dan hieronder


Client love

 • Mirella van Lingen
  Ik vind het een waardevol en tof programma! Tijdens het programma ontdek je wat jouw unieke talenten zijn en welke waardes voor jou belangrijk zijn om na te streven. Dit biedt richting bij het maken van keuzes die bij jou passen. Het mooie aan dit programma is dat de inzichten altijd relevant en toepasbaar blijven.
  Mirella van Lingen
  Jeugdzorgwerker & Communicatieadviseur bij Kenter Jeugdhulp
 • Joyce Sijbrandij
  ‘Wil je de confrontatie met je zelf (eindelijk) aan gaan, dan is dit dé methode!’ In een vertrouwde omgeving je eigen belemmeringen te weten komen en er vervolgens ook mee aan de slag. Daarmee krijg je voor jezelf het bewijs dat je situaties beter kan begrijpen en inschatten en weten hoe je deze zelf kan beïnvloeden en dan…. Doorpakken! Gelijk ermee aan de slag in de training!
  Joyce Sijbrandij
  Product Expert WIA Excedent en WGA Hiaat, Nationale-Nederlanden