arrow_drop_up arrow_drop_down

Master your Purpose

Dagelijks doen wat je frkn awesome vindt

Je gaat met tegenzin naar je werk en dat vreet energie.

Het is tijd voor the next step, maar je weet niet welke.

Je baan is best ok, maar 'iets' mist. Geen idee wat.

De harde realiteit

Veel frustratie

Je werkt hard en veel. Je doet je best. Maar wat je ook doet en hoe goed je het ook doet. In alles ontbreekt voldoening. Dat frustreert zo dat je slecht slaapt, chagrijnig wakker wordt en zo ook je dag begint.

Veel onvrede

Je voelt je onbegrepen op werk. Je hebt het gevoel dat je niet volwaardig lid bent van het team en ervaart weinig erkenning en waardering. Die onvrede blijft thuis niet onopgemerkt en werkt door in je privé leven.

Eeuwige twijfel

Je weet dat dit niet de baan is die je wilt voor de rest van je leven. Een nieuwe stap zetten benauwd je. Toch weet je dat er op het gebied van werk iets drastisch moet veranderen. Dat knaagt al te lang nu.

Same shit, different day

Het leek zo mooi

De inhoud van de job. De secundaire arbeidsvoorwaarden. De praktische voordelen. Het leek allemaal perfect te kloppen en lag in lijn der verwachtingen.


Toch voel je je niet op je plek. Je baan kost je meer energie dan je lief is. Dit gaat ten koste van je humeur en je sociale leven. Gevolg: Of je knalt door in het weekend. Of je ligt uitgeteld op de bank. Beiden maken je zwaar ongelukkig.


Diep van binnen weet je het maar al te goed. Dit is niet jouw koers om te varen.

Maar wat dan wel? 

Wat is het nut?

Je werkt je een slag in de rondte. Tegelijkertijd vraag je je af waar je het allemaal in godsnaam voor doet!


Ben je de ene berg over. Staat er een volgende berg die nog veel groter is. Blij dat je voorgaande bergen hebt overwonnen, ben je niet, want je moet door.


Genieten van het uitzicht is er ook niet bij, want de route is niet die jij voor ogen had. Laat staan jouw bestemming. Je blijft je schouders eronder zetten, maar je motivatie zakt meer en meer weg.


Je wilt een andere route met een andere bestemming. Feit is dat je inmiddels al jaren op dezelfde plek zit. Dit knaagt nu zo, dat je er slecht van slaapt en onrust ervaart in alles wat je doet. Of je nu met vrienden, familie of collega's bent. Je kan nergens echt meer van genieten. En je ziet niet hoe je dit voor jezelf kan veranderen.

Bang voor de verkeerde keuze

Je wilt vooruit, maar je vaste baan en daarmee je financiële zekerheid opzeggen is natuurlijk doodeng. Dat doe je niet zo maar toch? Iets met: geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt.


Ook maak je je druk om wat anderen ervan zullen vinden als je een andere weg inslaat. En wat nu als je de stap eindelijk zet om het roer om te gooien en het pakt niet uit zoals je had gehoopt? Die pijn wil je jezelf niet aan doen, dus onderneem je geen actie. Het gevoel van vastzitten en stilstaan overheerst.


Risico nemen is wat je al jarenlang vermijdt en om precies die reden ben je nu nog exact waar je bent, maar niet wilt zijn. Zo kabbelt het voort. 


De harde realiteit: terwijl je wacht, vliegt het leven aan je voorbij...

WAT JE WILT

Je aandacht en tijd besteden aan wat je frkn awesome vindt

Dat klinkt leuk en dat daadwerkelijk ervaren in je leven is magisch.


Doen wat jij belangrijk vindt. Doen waar jij gepassioneerd over bent. Doen waar jij energie van krijgt. Niet alleen op werk, maar ook in je privéleven. Met andere woorden: doen wat er voor jou toe doet


Je wordt wakker. Je hebt zin in je dag, omdat je weet dat wat jij doet nut heeft voor jou, waardoor je gemotiveerd en gedreven bent in wat je doet. Ook dit geldt niet alleen voor je werkzaamheden, maar ook je vrijetijdsbesteding en dat heeft een positief effect op je gezondheid en de relaties met je loved ones


Hoe dan?

Door vier dagen lang in een prachtig grachtenpand in Amsterdam volledig met jezelf bezig te zijn


✅ Je krijgt helder wat jouw sterkst ontwikkelde talenten zijn. Hoe je die meer kan integreren in je leven. Hoe je deze talenten kan versterken en optimaler kan inzetten.


✅ Je komt erachter wat belangrijke waarden zijn in het leven, zodat je inziet wat je motiveert en wat je gruwelijk demotiveert. Heel bepalend voor je energielevel.


✅ Het blijft niet alleen bij inzichten opdoen door het vergroten van je zelfkennis. Je werkt in 6 weken naar een concreet doel toe waardoor je dus echt in beweging komt. Jouw doel bepaal je tijdens het traject. Dat kan zijn: weten wat jouw droombaan is. Of daadwerkelijk in actie komen om je eigen bedrijf op te zetten.


✅ Je hebt richting voor jezelf bepaald en bent er ook zeker over dat dit de juiste koers voor jou is om te varen. Het geeft je houvast voor de rest van je leven.


✅ De kans is heel groot dat je er vijf vrienden bij krijgt in je leven, want de groep bestaat uit 6 personen die soortgelijke struggles ervaren als jij. Ieder op z'n eigen manier.


✅ Als je nieuwsgierig bent, plannen we een persoonlijk gesprek in (online). In dit gesprek wordt ook de investering voor dit programma besproken.


De eerstvolgende ronde start in maart 2020. Houd er rekening mee dat er dus een beperkt aantal plekken is.

Hier wil ik meer over weten


Wat anderen zeggen

Dankzij dit programma weet ik nu wat mijn talenten en passies zijn, wat ik belangrijk vind in het leven en hoe ik dit kan toepassen in het leven om gelukkig en succesvol te zijn op mijn unieke manier.Daan van Dee

Een ontzettend goed en leuk programma die ik iedereen aanraad die op zoek is of gewoon zichzelf beter wilt leren kennen. Lekker actief aan de slag en flinke stappen maken om dichter bij jouw talenten te komen en te ontdekken waar jij nou eigenlijk blij van wordt en voor wilt gaan in het leven!

Joris Snijders

Compleet en leerzaam programma waar je actief aan het werk gaat om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je wilt, waar je goed in bent en welke concrete stappen je kan maken! Daarnaast ook nog is een ontzettend leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Aanrader!!

Job van der Zijden

Wat levert het Master your Purpose traject je op?

Je hebt het lef om te leven

De tijd van voldoen aan verwachtingen van anderen is voorbij. Je hebt het lef om te staan voor wie je bent nu je weet welke ingrediënten voor jou nodig zijn om dat te realiseren.


Het lef om de acties uit te voeren die bijdragen aan datgene waar jij over droomt. Je daarmee een nieuwe realiteit voor jezelf creëert die je rijk maakt. Niet in geld, maar in je gemoedstoestand. Niet later, maar nu.


Je hebt geleerd dat tegenslagen je dichter bij je doel brengen. Dat dat juist drijfveren zijn om voor jezelf te kiezen. Je begrijpt dat de manier om dat te realiseren is, door in het diepe te springen.


Hoe spannend en oncomfortabel ook. Jij hebt de ballen om all in te gaan. Die kracht heb je in jezelf gevonden en daarin ben je van niemand afhankelijk. Dat geeft een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Tevreden op je sterfbed

Je hebt aan niemand iets te bewijzen, omdat jij weet dat jij het pad bewandelt waar jij bewust voor kiest. Het pad waar jij je goed bij voelt. Het pad dat jou plezier, voldoening en liefde brengt. 


Je hebt alles gegeven om de doelen te behalen die jij voor ogen hebt en je kan jezelf niets verwijten. Je hebt je best gedaan en daar ben je tevreden over. Je kijkt met een goed gevoel terug op jouw leven wanneer het zo ver is.

Dankbaarheid & vreugde

Nu je focus helder is, pik je makkelijker signalen op die bijdragen aan meer zingeving in je leven. Jouw kernmotivatie. Dit draagt bij aan geluksmomentjes die je voorheen onopgemerkt waren gebleven. Hierdoor wordt je endorfine-gehalte blijvend verhoogd en dat heeft natuurlijk een positief effect op hoe je je dagelijks voelt. 


In plaats van continu te focussen op wat zou moeten of wat beter zou moeten, kan je nu volledig in het moment zijn en daarvan genieten. Bijvoorbeeld een avondje uit met vrienden. Quality time met je liefje. Een bakkie bij je ouders. Of puur de zonsondergang.


Met dit gevoel naar bed gaan en opstaan, beïnvloedt voor een heel groot deel jouw gedachten. Daarmee jouw acties. En daarmee jouw Kick Ass Life.

Trots en zonder spijt

Je hebt geen spijt van de dingen die je niet hebt gedaan. Jij bent immers het avontuur aan gegaan en hebt alles op alles gezet om voor elkaar te boksen wat jou gelukkig maakt. 


Daarvoor heb je fouten moeten maken waarvan je hebt geleerd. Daar ben je trots op, want fouten en tegenslagen zie je nu als overwinningen. En zonder die overwinningen is het onmogelijk je leven op zo'n manier in te richten dat je high on life bent. Dit draagt bij aan je motivatie om door te zetten en vol te houden zo lang als nodig is.

Ja, ik wil meedoen

Wat anderen zeggen over het Master your Purpose traject

Waardevol en krachtig programma voor iedereen die zijn talenten en motivatie op scherp wilt krijgen. Wat ik het meest waardevol vond is dat Shanita mijn in zeer korte tijd tot de kern liet komen waardoor mijn kernmotivatie helder werd. Dit geeft mij nog steeds richting en focus bij het opzetten van nieuwe diensten voor mijn bedrijf .


Shanita is een Kick Ass trainer die je niet in je comfort-zone zal laten zitten. Ze stelt de juiste vragen, luistert goed en voelt de groep goed aan. Daarnaast heeft ze veel kennis en barst ze van de goede energie - kortom een toptrainer!Melanie van der Storm

Innovation & Growth

Owner, Digital Global

Het programma heeft mij inzicht geven in mijzelf. Het ontdekken van mijn talenten heeft gezorgd voor begrip en acceptatie voor gedrag en denkwijze.


Het programma heeft mij gemotiveerd en aangezet tot actie. Een gevoel dat ik al een tijdje kwijt was en andere programma's mij niet hebben kunnen geven.


De veilige, open sfeer en de eerlijke en liefdevolle begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ik raad het programma aan voor iedereen die opzoek is naar de talenten en uitdagingen in zichzelf!Merel Dorssers

Uitvaartbegeleider,

Rouwservice Nederland

Wat een fantastisch programma en hele goede trainers. De focus op het versterken van talenten in plaats van het focussen op ontwikkelpunten heeft mijn manier van kijken naar mijzelf en anderen op een heel positieve manier veranderd.


Ik weet veel beter wat mijn talenten zijn, sta steviger in mijn schoenen en kan mezelf beter verkopen. Ook heb ik veel duidelijker gekregen wat mijn waarden in het leven zijn en welke richting ik op wil.


Kortom: een zeer waardevol programma dat op een speelse en afwisselende manier veel inzicht en tools geeft!

Lotti Tet

Pschycoloog,

Max Ernst GGZ

Kort iets over mijzelf

Zodat je een idee hebt van wie hierachter zit

Ik kan mij voorstellen dat je nog wat vragen hebt

Veelgestelde vragen Master your Purpose traject

Waar vinden de trainingen plaats?

De trainingen vinden plaats in een prachtig grachtenpand in Amsterdam centrum op de Nieuwe Herengracht en is goed bereikbaar met OV.

Is dit vergelijkbaar met loopbaanbegeleiding?

Bij dit traject draait het om het totale plaatje. Rationeel en emotioneel. Door te weten wie je bent, waar je in uitblinkt en wat jij belangrijk vindt, wordt het maken van keuzes niet alleen makkelijker. Het is ook duurzamer dan wanneer je alleen naar buiten kijkt (niet eerst naar binnen) en alle opties afgaat die er zijn op het gebied van werk.

Hoe lang duurt het Master your Purpose traject?

Het traject duurt 6 weken. Er zijn 4 trainingsdagen. Tussen trainingsdag drie en vier, zit 3 weken.

Ik heb echt geen idee wat mijn passies zijn en welke kant ik op wil. Heeft dit traject dan wel zin?

Juist! Dit is namelijk exact wat je helder gaat krijgen voor jezelf, zodat je stappen gaat zetten in de voor jou juiste richting.

Ik vind heel veel dingen leuk en daarom vind ik het lastig een keuze te maken. Ben ik dan aan het goede adres?

Absoluut. We gaan filteren zodat je erachter komt wat je in de kern zo leuk vindt, waardoor je in staat bent duurzame keuzes te maken.

Eigenlijk weet ik best heel goed wat ik wil. Ik weet alleen niet hoe ik daar moet komen. Hoe helpt dit traject mij hierbij?

Het Master your Purpose traject zorgt ervoor dat je ook in actie komt. Niet door druk op jezelf te leggen, maar door je doel behapbaar en concreet te maken. Einde van het traject heb je meerdere acties uitgevoerd richting jouw doel, zodat je in beweging komt en blijft.

Hoeveel tijd ben ik hieraan kwijt?

De vier trainingsdagen starten om 09:30 en eindigen rond 16:30. Buiten de trainingsdagen om zijn er concrete opdrachten/acties waar je mee aan de slag gaat. Over de tijd die je hieraan besteedt heb je zelf de regie. De één besteedt er een half uur aan per week. en de ander, anderhalf uur. Dat is voor elke deelnemer anders., want iedereen maakt hierin zijn eigen reis op zijn/haar manier.

Stop met scrollen


Wat is het effect op jouw geluksgraadmeter als je leven meer betekenis heeft door te doen, wat jij frkn awesome vindt?

Tof dat je jezelf dit gunt: