Niet lullen, maar boksen.

Je lichaam spreekt de waarheid.

Altijd!


 

Wat heeft dit nu te maken met de lezing zal je misschien denken?

Alles!

 

Ons lichaam is namelijk de grootste informatiebron van alle pijn en vreugde die wij ervaren als mens in deze wereld. Een glimlach, wegkijken, zweethanden, rood worden, een brok in je keel, een stap naar achter zetten. Dit zijn allemaal signalen van je lichaam die jou en mij iets vertellen. 

De vraag die mij altijd al bezig heeft gehouden is: Wat beweegt jou?

In figuurlijke en letterlijke zin.

  

 

In turbo snelheid kunnen brengen naar wat je diep van binnen verlangt.

 

In mijn lezing wordt duidelijk wat mij beweegt door het publiek een nieuw perspectief te laten ervaren aan de hand van mijn levensweg, de waarheid en het leven. Er zit een kort interactief gedeelte in waarbij ik laat zien hoe snel je met boksen tot de kern komt van het probleem. En daarmee ook de oplossing. 

 

Het is direct zichtbaar en voelbaar, waardoor de ogen van het publiek worden geopend voor iets wat je niet kan zien, maar er wel is. Het wordt in een split second duidelijk hoe gedachten, gevoel en gedrag je enerzijds gruwelijk kunnen belemmeren in het leven en je anderzijds in turbo snelheid kunnen brengen naar wat je diep van binnen verlangt.

Wie je bent wordt in grote mate bepaald door het nest waar je uitkomt

 

We zijn allemaal een product van het verleden en wie je bent wordt in grote mate bepaald door het nest waar je uitkomt en hoe je bent grootgebracht.

Impactvolle levensgebeurtenissen op welke leeftijd dan ook vormen jou en mij.

 

Mijn vader is mijn grootste voorbeeld en inspiratiebron van hoe ik niet wil dat je met jezelf omgaat en hoe ik niet wil dat je met anderen omgaat door verstrikt te zijn geraakt in verhalen die ver van de waarheid staan.

 

Verbinden, confronteren, inspireren, maar  bovenal transformeren

 

De kracht van de waarheid is dat je niet leeft in een leugen. De grootste leugen die mijn vader in mijn ogen heeft verteld, is dat ik zijn dochter niet ben. De grootste leugen die ik mijzelf ooit heb verteld is, dat er iets mis is met mij door wat ik heb meegemaakt.

 

Op zesjarige leeftijd heb ik iets heel traumatisch meegemaakt wat een diepe imprint heeft gemaakt op wie ik ben. Ik heb voor mijn ogen zien gebeuren hoe boosheid tot de dood leidt wanneer de persoon waar je het meest van houdt, voor zichzelf gaat staan. (Zelfliefde)

De struggles en levenslessen waar ik over vertel raken, verbinden, confronteren, inspireren, maar  bovenal transformeren.

De uitkomst is nooit wat je verwacht of hoopt, maar zo veel beter. 

 

Een nieuw perspectief met boksen als eerlijke spiegel van de ziel. Geen strijd meer met jezelf en het leven, maar een gevoel van bevrijding door simpelweg te zijn wie je bent. 

 

Het publiek ervaart dat de beloning om door het ongemak heen te bewegen, je iets oplevert wat geen medaille, baan, huis, relatie of vakantie je kan geven. De uitkomst is nooit wat je verwacht of hoopt, maar zo veel beter.  

Wil je meer weten? Laten we dan in gesprek gaan