Zijn dit voor jou bekende struggles?


Je mist voldoening, omdat richting en motivatie ontbreekt in wat je doet. Je wilt meer van betekenis zijn.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel wat veel druk met zich mee brengt.Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel wat veel druk met zich mee brengt.

Je wilt altijd meer en beter, want het is nooit goed genoeg, waardoor je niet meer volop kan genieten van wat er is en goed gaat.

Je legt de lat heel hoog voor jezelf en voor anderen, waardoor je vaak een ontevreden gevoel hebt.

Je denkt veel na en piekert, wat energie vreet

En droom je van een leven waarin:


Je durft te kiezen voor waar jij blij van wordt

Je veel meer energie hebt voor dingen die je belangrijk vindt

Je full on met passie voor het leven gaat en je volop je potentie benut

Je het gevoel hebt dat je op een zinvolle manier bijdraagt aan de wereld

Je kunt genieten zonder schuldgevoel

Je veel meer rust in je hoofd hebt

 

Als je hiernaar op zoek bent, dan is de Kick Ass Shift echt iets voor jou!


De Kick Ass Shift brengt je inzicht in jezelf. In wie jij bent en wat je diepere drijfveren zijn, zodat je vanuit vertrouwen de duurzame weg inslaat vanuit je hart.

De Kick Ass Shift is een combinatie van online modules, online sparring en live trainingen in de natuur waarin boksen een grote rol speelt.

Boksen is namelijk een krachtige en effectieve manier om je eigen (onbewuste) gedragspatronen te ontdekken èn te veranderen.

Zo kun je afscheid nemen van gedragspatronen die je niet verder helpen, maar vooral ook je krachten versterken en bewuster inzetten.

Ben jij klaar voor de shift of a lifetime?

Wie ben ik om jou te helpen?Hi, ik ben Shanita. Ik ben een souldriven coach en ik help dertigers met een corporate job om de shift te maken van een life in the fast lane, naar een life in the meaningful lane.

Ik weet hoe het is om je vast te bijten in een corporate job die je op den duur geen voldoening meer geeft. Dat ligt niet zozeer aan de job, maar aan jouw powerful soul die er klaar voor is om eindelijk epic shit from your true heart te gaan doen.

Omdat ik heb geleerd hoe je dat vooral niet moet doen (lees: dikke vette wake up call van mijn lichaam, waardoor ik 5 dagen niet kon bewegen, laat staan lopen), weet ik nu hoe ik dertigers zoals jou kan inspireren om actie te ondernemen.

Ik ben een avonturier, een buitenmens en een boksfan die met een aanstekelijke vibe jou in alle rust die kick ass energie kan laten voelen op hartsniveau, die ook jij in je hebt! Are you ready to start?

Client Love

 • Merel Dorssers
  Ik zou het traject zeker aanbevelen. Het voelde als een op mij afgestemde training door de aangepaste oefeningen en tempo. Shanita luisterde, was geduldig en zette de druk die nodig was om in beweging te komen. Ik voel me nul sterker en vind rust bij mijzelf.
  Merel Dorssers
  Assistent uitvaartbegeleider, Yarden en van Oostrum
 • Fleur Naus
  Het Kick Ass shift traject zou voor ieder persoon goed zijn om te volgen. Je leert jezelf beter kennen en het maakt je een gelukkiger mens. Shanita geeft de juiste inzichten en handvatten om ervoor te zorgen dat je jouw kracht kunt (her)vinden/versterken.
  Fleur Naus
  Pedagoog
 • Tessa Annieck Timmerman
  Het praten vooraf, gevolgd door het boksen maakt je hoofd leeg , waardoor je echt vol overgave haar training ingaat en je goed bewust wordt van je valkuilen, maar ook van je talenten (kracht!). Deze learnings neem je mee voor de rest van je leven, dikke aanrader!
  Tessa Annieck Timmerman
  Social & Content marketeer, Hyundai Motor Nederland

Wat houdt de Kick Ass Shift in?In het gehele Kick Ass Shift programma krijg je oefeningen waarin boksen, meditatie, visualisatie en schrijven ervoor zorgen dat jij antwoorden krijgt die RAAK zijn.

Omdat ik heb geleerd hoe je dat vooral niet moet doen (lees: dikke vette wake up call van mijn lichaam, waardoor ik 5 dagen niet kon bewegen, laat staan lopen), weet ik nu hoe ik dertigers zoals jou kan inspireren om actie te ondernemen vanuit je true heart.

Wil je daarna nog verder, dan kun je door met het Master Your Magic programma. Daarover meer als je hier.

Module 1


Jouw Heart Core Super Powers Ofwel dat wat jij van nature heel goed doet. Je maakt kennis met en krijgt inzicht in jouw sterkst ontwikkelde talenten en daarmee ook meteen je valkuilen wanneer je daarin doorschiet. Hiervoor gebruik ik onder andere de bekende Amerikaanse methode van Clifton, de Strengths Finder waar ik inmiddels ruim 10 jaar mee werk.Module 2


Na deze module kun je benoemen waar je van nature frkn goed in bent, wat super important is voor jou en waar je mega veel energie van krijgt. De kern van alles waar jij op AAN gaat weet je in één zin te vatten. Dit geeft jouw richting en focus en het helpt jou in het maken van zowel kleine als grote keuzes in je leven.


Module 3


Om dit alles te verankeren in jezelf, gaan we met momenten uit het verleden na wanneer je helemaal op je best was. In deze module gaan we van weten naar ten diepste voelen, zodat je vanaf nu direct verbinding kunt maken met jouw heart core motivation. Want we weten allemaal: knowing is not doing.

Online & live


Tussen de online modules in heb je een online sparring moment via Zoom en een live trainingssessie. De live sessies vinden zoveel mogelijk buiten plaats. We gaan dan aan de hand van het boksen aan de slag met wat jij bewust en onbewust aan gedrag laat zien: wat je helpt, wat je tegenwerkt en hoe je dat kunt ombuigen naar helpend gedrag, zowel voor jezelf als in samenwerking met anderen.

Jouw investering voor de Kick Ass Shift

€1.444,-

Betalen in termijnen is mogelijk.

Client Love

 • Inge Drijfhout
  “Shanita neemt je mee in haar Kick Ass Shift op een manier die precies goed voelt voor jou en die aansluit bij jouw te lopen pad. Door letterlijk en figuurlijk in beweging ge gaan vallen er ineens kwartjes op zijn plaats en ja die ga je voelen! Dank je wel Shanita. Dankbaar voor hetgeen jij mij zelf hebt laten inzien/voelen.”
  Inge Drijfhout
  Assistent leidinggevende Welschap kinderopvang
 • Loes van Velzen
  Heel fijn om met Shanita bezig te zijn aan zelfontwikkeling. Door haar werkwijze kwam ik tot inzichten die ook makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven (precies wat ik zocht!). Een aanrader voor iedereen die een (nóg) betere versie van zichzelf wilt worden!
  Loes van Velzen
  International Officer, Utrecht University
 • Myrthe Groenedaal
  Als je ermee worstelt om alle balletjes hoog te houden, als je geen mentale rust hebt, of als het voelt alsof het leven je overkomt dan is dit traject voor jou. Door fysiek en in de buitenlucht aan de slag te gaan, maak je letterijk stappen. Ik ben sterker geworden, herken mijn valkuilen en weet wat ik kan doen, zodat ik een kick adsl life leef. Ik heb nu alle tools in huis om het beste uit mezelf te halen en een gelukkig leven te leiden, zonder lijden of mentale uitputting.
  Myrthe Groenedaal
  Docent Nederlands, Sagènn Educatie Utrecht

Dit programma is voor jou als:Je committed bent om de struggle for once and for all aan te pakken

Je bereid bent in jezelf te investeren

Je er klaar voor bent om liefdevol uitgedaagd te worden wat soms misschien oncomfortabel kan voelen, maar wat je wel verder brengt in je ontwikkeling

Je er klaar voor bent om je sterktes en je schaduwkanten aan te kijken

Je er klaar mee bent dat die gedachtenmolen in je hoofd je onrust bezorgt

Je er klaar mee bent om altijd zo hard voor jezelf te zijn

Je er klaar mee bent om het altijd maar beter te willen doen

Dit programma is niets voor jou als:Je bang bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Dan is deze vorm van coachen niet de beste keuze voor jou.

Je niet bereid bent all-in te gaan. Dan ben ik niet de coach die jou verder kan helpen je dromen voor elkaar te boksen.


 

Als er geen match is, totally cool. Als de match er wel is, klik dan hieronder:


Client Love

 • Evelien Post
  Ik heb Shanita benaderd omdat ik van haar Kick Ass Life programma af wist en een match zag met de interne doelgroep van Hunkemöller medewerkers. Zij heeft voor ons een versnelde workshop van haar eigenlijke programma gedeeld in een inspirational session waarin ze benadrukt hoe je uit je ‘hoofd’ kan stappen om te zien hoe je met stress gerelateerde situaties omgaat en hoe je brein hierop reageert.
  De groep heeft dit positief ervaren om te zien hoe je dus bewuster om kan gaan met je initiële reacties en meer vanuit je eigen ‘hart’ kan spreken en hier de draai kan geven, zodat je de lol van je werk in blijft zien.
  Ik zou Shanita aanbevelen omdat ze goed met verschillende personen om kan gaan, een positieve kijk heeft op het kleven en haar programma aanbiedt met zowel een lieve glimlach als een kick ass aanpak!
  Evelien Post
  Global Internal Communications Manager, Hunkemöller international BV
 • Ebrima Sanneh
  The things that I have learned from this journey are the things that I will carry for the rest of my life.
  Ebrima Sanneh
 • Babet Koster
  Ik was voorheen heel erg aan het zoeken naar wat ik wil en ik wist vooral waar ik geen zin meer in had. Nu is mijn leven 180 graden gedraaid en doe ik alleen nog maar dingen die ik leuk en belangrijk vind of waar ik energie uithaal.
  Babet Koster
  Digistartme