Gun jezelf de stap richting jouw droom

Life is what happens to you, while you’re busy making other plans


~ John Lennon ~

Er is iets waar je ontzettend enthousiast over bent. Je wordt er als een magneet naartoe getrokken en je voelt in alle cellen van je lichaam dat je hier iets mee wilt doen. En als je er al wel wat mee doet, wil je daar meer van. De vraag is alleen hoe?
Alleen al als je aan je passie denkt, stijgt je energie gigantisch. Bezig zijn met je passie kost je totaal geen moeite. Sterker nog, tijd bestaat dan niet en alles gaat vanzelf. Of je nu retreats wilt organiseren, iets met bodybuilding wilt doen, zingen of mozaïek, je voelt dat het tijd is om dit nu meer aandacht te geven.
Ik snap dat je daar meer van wilt zonder dat je meteen je baan op gaat zeggen, alles laat vallen en er blind voor gaat. Elke stap is er één en ik help je met liefde om meer brandstof op het vuur te gooien, waardoor je mogelijkheden creëert om meer ruimte en aandacht te besteden aan dat wat jij epic vindt.

Komt dit bekend voor?

Je hebt een gaaf idee, maar hebt geen idee welke eerste stap jou nu verder gaat helpen en dat frustreert je.

Je hebt haast het gevoel dat je een dubbel leven leidt, vanwege je grote passie waar je het liefst dag in dag uit mee bezig zou willen zijn.

Je wilt niet meer wachten en blijven dromen. Je wilt vooruit en in beweging komen.


Je bent eraan toe om:

jezelf een kans te geven en daarmee je idee een kans te geven

meer te creëren van wat jou zo veel plezier en voldoening brengt

te zakken in meer vertrouwen en naar buiten komen met jouw gave idee

Heb je vragen als:
Hoe begin ik? Waar begin ik? Wie kan mij hierbij helpen? Wat zal m’n baas/collega’s hiervan vinden als ze weten dat ik hiermee bezig ben?
Of heb je een specifiek vraagstuk waar je nu mee aan de slag wilt? Dan is deze JumpStart session voor jou.


Investering

Jouw investering voor de JumpStart

€ 555,-Client love

 • Tibor Olgers
  Wij hebben als ’team uitje’ deze workshop bij Shanita gevolgd. Het resultaat: een toffe middag, een nog hechter team dat elkaar nog beter kent, teamleden (inclusief mijzelf) die dingen over zichzelf hebben ontdekt en een grotere mentale weerbaarheid. Mooie rustige opbouw en een paar krachtige oefeningen waarbij fysiek-, mentaal en spiritueel samenkomen. Dank voor de topmiddag Shanita!
  Tibor Olgers
  Schrijver en coach voor het bedrijfsleven
 • Evelien Post
  Ik heb Shanita benaderd omdat ik van haar Kick Ass Life programma af wist en een match zag met de interne doelgroep van Hunkemöller medewerkers. Zij heeft voor ons een versnelde workshop van haar eigenlijke programma gedeeld in een inspirational session waarin ze benadrukt hoe je uit je ‘hoofd’ kan stappen om te zien hoe je met stress gerelateerde situaties omgaat en hoe je brein hierop reageert.
  De groep heeft dit positief ervaren om te zien hoe je dus bewuster om kan gaan met je initiële reacties en meer vanuit je eigen ‘hart’ kan spreken en hier de draai kan geven, zodat je de lol van je werk in blijft zien.
  Ik zou Shanita aanbevelen omdat ze goed met verschillende personen om kan gaan, een positieve kijk heeft op het kleven en haar programma aanbiedt met zowel een lieve glimlach als een kick ass aanpak!
  Evelien Post
  Global Internal Communications Manager, Hunkemöller international BV
 • Merel Dorssers
  Ik zou het traject zeker aanbevelen. Het voelde als een op mij afgestemde training door de aangepaste oefeningen en tempo. Shanita luisterde, was geduldig en zette de druk die nodig was om in beweging te komen. Ik voel me nul sterker en vind rust bij mijzelf.
  Merel Dorssers
  Assistent uitvaartbegeleider, Yarden en van Oostrum
 • Eric Dragt
  Shanita heeft bij ons zowel individuele als team sessies bij ons verzorgd als coach. Ze is klein van stuk maar staat als een huis, een cruciale eigenschap van een coach en trainer. Shanita gaat gericht te werk, communiceert helder en laat veel ruimte voor de inzichten van de mensen met wie ze werkt. De methodiek - het gebruiken van boksen als driver als metafoor en driver van verandering - is verfrissend en boeiend. Aanrader!
  Eric Dragt
  Founder Tech PR & content marketing agency En Serio
 • Mark Soons
  Shanita heeft een hele natuurlijke, rustige stijl van coachen. Ze heeft dingen snel door en weet met de juiste metaforen door te dringen tot je. Een echte aanrader!
  Mark Soons
  Trainer, coach en auteur voor het bedrijfsleven
 • Naichet Amnad
  Shanita is een vrouw die een enorme rust en stabiliteit uitstraalt waardoor wij een veilig gevoel krijgen om ons open op te stellen. Zei is een vrouw die heel goed kan observeren en actief kan luisteren waardoor de gesprekken snel diepgang kunnen vinden. Ze neemt voldoende tijd om naar jou te luisteren en oefeningen te doen omtol bepaalde resultaten te komen zonder de zaken te forceren. Ze is heel communicatief ingesteld. Haar feedback is heel; duidelijk en komt positief aan. Zowel in groep als individueel is Shanita enorm toegankelijk en inspirerend. Ze brengt haar energie en passie op een heel aangename manier over. Echt een topvrouw!
  Naichet Amnad
  Business Development, Data & Analytics PRB BE, Private Banking
 • Rudy Banffer
  Shanitastraalt rust uit, is positief en duidelijk. Hierbij creëert Shanitaeen ongedwongen sfeer, waarbij ik in ieder geval volledig mezelf kon zijn en dat gaf mij een veilig en prettig gevoel. Ik ben Shanita erg dankbaar voor hetgeen zij mij heeft aangedragen/meegegeven. Een verrijkend traject!!
  Rudy Banffer
  Beweeg- en sportregisseur, Gemeente Schiedam
 • Lotti Tetteroo
  Shanita is een steengoeie trainster! Ze is toegankelijk en inspirerend doordat ze haar eigen ervaringen met het vergroten van haar comfortzone combineert met scherpe observaties en feedback en het proces ontspannen doch met de noodzakelijke sturing begeleidt. Haar oog voor het opmerken van talent en groei geven de trainingen een onmisbare positiviteit waarbinnen je jezelf kunt herontdekken.
  Lotti Tetteroo
  Psycholoog, Psytrec
 • Owin van Winden
  Shanita in de kern: Hard op de inhoud, zacht op de persoon is voor mij de beste omschrijving. Erg duidelijk en direct. Op een fijn manier. Stuwend zeg maar. Geen oordeel, erg professioneel. Veiligheid, samen en oprechtheid zijn voor mij essentiële waarden die ik bij haar sterk terugvind.
  Owin van Winden
  Creatieve zelfstandige, Graffitti Artist
 • Inge Drijfhout
  “Shanita neemt je mee in haar Kick Ass Shift op een manier die precies goed voelt voor jou en die aansluit bij jouw te lopen pad. Door letterlijk en figuurlijk in beweging ge gaan vallen er ineens kwartjes op zijn plaats en ja die ga je voelen! Dank je wel Shanita. Dankbaar voor hetgeen jij mij zelf hebt laten inzien/voelen.”
  Inge Drijfhout
  Assistent leidinggevende Welschap kinderopvang
 • Maarten van der Kaaij
  De PowerHour gaf mij het inzicht dat het antwoord op de meest essentiële vragen in mijn wereld in mezelf zitten en dat ik daarmee meer op mezelf mag gaan vertrouwen.
  Maarten van der Kaaij
  Project Analist, Count & Cooper
 • Hedzer de Vries
  Wauw wat een heerlijk mens ben jij Shanita!! Ik voelde mij gehoord en begrepen. Met de juiste vragen en het juiste gevoel liet je mij diep in mijzelf voelen waar ’n knelpunten zitten en waar mijn groei ligt en mij wens in dit leven. Dank je wel voor deze sessie!!
  Hedzer de Vries
  Founder Flow
 • Yasemine Yildiz
  Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen en heb als het ware met een helikopterview een terugkomend patroon in mijn leven gezien. Niet allen op het gebied van werk, maar ook relaties, hobbies, interesses, sporten etc. Ik heb alles toegestaan en gevoeld. Ook na onze sessie ben ik tot veel inzichten gekomen op andere vlakken waar ik nu mee deal. So thank you ♥️
  Yasemine Yildiz
  Rechter in opleiding bij Rechtbank Gelderland
 • Joost van Dreumel
  Shanita heeft het hart op de goede plaats zitten. Ze is heel erg betrokken en stelt je gelijk op je gemak als coach. Door gerichte oefeningen kom je snel aan je eerste inzichten. Ik heb Shanita verder als erg prettig persoon ervaren, goed luistert en je de juiste handvatten geeft om verder te komen. Super bedankt en we houden contact topper!
  Joost van Dreumel
  Founder, Dutch Dance Music Academy
 • Iris Pardieck
  We hebben samen een JumpStart session in Nature gedaan waarbij Shanita me erg goede vragen stelde om me verder op weg te helpen bij het starten van mijn onderneming Synchrofest. Waar ik deze sessie het meest aan heb gehad is de uitdaging om aan het einde van de sessie meteen een video op te nemen waarin ik mijn plannen aankondigde. Dit vond ik behoorlijk spannend, maar was zeker op dat moment de liefdevolle schop onder mijn kont die ik nodig had! En met succes, want ik heb daarna alleen maar positieve reacties gehad en durf nu goed zichtbaar te zijn en echt te staan voor mijn missie.
  Iris Pardieck
  PhD student Tumor Immunology
 • Sandra van Bree
  Ik heb samengewerkt met Shanita tijdens mijn retreat Opgefrist. Hierin heeft ze een Master your mind masterclass gegeven waarbij boksen als spiegel voor je mind werd gebruikt. De masterclass was een perfecte invulling omdat de combinatie van het 'stoere' boksen en het reflecteren naar je mentale proces veel inzichten geeft en ook emoties kan los maken. De samenwerking voorafgaand en tijdens het retreat was heel prettig. Shanita staat open voor de behoefte die ik heb met het retreat, denkt daar heel graag in mee en kan die op haar eigen manier invullen. Deze samenwerking smaakt naar meer :)
  Sandra van Bree
  Manager Projectbureau bij Talpa Radio
 • Joyce Sijbrandij
  ‘Wil je de confrontatie met je zelf (eindelijk) aan gaan, dan is dit dé methode!’ In een vertrouwde omgeving je eigen belemmeringen te weten komen en er vervolgens ook mee aan de slag. Daarmee krijg je voor jezelf het bewijs dat je situaties beter kan begrijpen en inschatten en weten hoe je deze zelf kan beïnvloeden en dan…. Doorpakken! Gelijk ermee aan de slag in de training!
  Joyce Sijbrandij
  Product Expert WIA Excedent en WGA Hiaat, Nationale-Nederlanden
 • Mirella van Lingen
  Ik vind het een waardevol en tof programma! Tijdens het programma ontdek je wat jouw unieke talenten zijn en welke waardes voor jou belangrijk zijn om na te streven. Dit biedt richting bij het maken van keuzes die bij jou passen. Het mooie aan dit programma is dat de inzichten altijd relevant en toepasbaar blijven.
  Mirella van Lingen
  Jeugdzorgwerker & Communicatieadviseur bij Kenter Jeugdhulp
 • Elke Lommers
  Mijn leven is in deze korte periode flink veranderd en ik ben nu weer eigenaar van mijn eigen gevoelens, emoties, gedachtes en interpretaties. Door middel van oefening beweging en terugkoppeling heb ik waardevolle handvatten gekregen waar ik de rest van mijn leven van kan genieten. Ik ben heel blij dat ik mezelf dit gegund heb en kan dit iedereen aanbevelen!
  Elke Lommers
  Primary School Teacher, Nederlandse school Keulen
 • Melanie van der Storm
  Waardevol en krachtig programma voor iedereen die zijn talenten en motivatie op scherp wilt krijgen. Wat ik het meest waardevol vond is dat Shanita mij in zeer korte tijd tot mijn kern liet komen, waardoor mijn kernmotivatie helder werd. Dit geeft mij nog steeds richting en focus bij het opzetten van nieuwe diensten voor mijn bedrijf. Shanita is een kick ass trainer die je niet in je comfort-zone zal laten zitten. Ze stelt de juiste vragen, luistert goed en voelt goed aan wat nodig is. Daarnaast heeft ze veel kennis en barst ze van de goede energie - kortom een toptrainer!
  Melanie van der Storm
  Founder Idea Shapers
 • Ebrima Sanneh
  The things that I have learned from this journey are the things that I will carry for the rest of my life.
  Ebrima Sanneh
 • Babet Koster
  Ik was voorheen heel erg aan het zoeken naar wat ik wil en ik wist vooral waar ik geen zin meer in had. Nu is mijn leven 180 graden gedraaid en doe ik alleen nog maar dingen die ik leuk en belangrijk vind of waar ik energie uithaal.
  Babet Koster
  Digistartme
 • Loes van Velzen
  Heel fijn om met Shanita bezig te zijn aan zelfontwikkeling. Door haar werkwijze kwam ik tot inzichten die ook makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven (precies wat ik zocht!). Een aanrader voor iedereen die een (nóg) betere versie van zichzelf wilt worden!
  Loes van Velzen
  International Officer, Utrecht University
 • Myrthe Groenedaal
  Als je ermee worstelt om alle balletjes hoog te houden, als je geen mentale rust hebt, of als het voelt alsof het leven je overkomt dan is dit traject voor jou. Door fysiek en in de buitenlucht aan de slag te gaan, maak je letterijk stappen. Ik ben sterker geworden, herken mijn valkuilen en weet wat ik kan doen, zodat ik een kick adsl life leef. Ik heb nu alle tools in huis om het beste uit mezelf te halen en een gelukkig leven te leiden, zonder lijden of mentale uitputting.
  Myrthe Groenedaal
  Docent Nederlands, Sagènn Educatie Utrecht
 • Melanie van der Storm
  Waardevol en krachtig programma voor iedereen die zijn talenten en motivatie op scherp wilt krijgen. Wat ik het meest waardevol vond is dat Shanita mij in zeer korte tijd tot mijn kern liet komen, waardoor mijn kernmotivatie helder werd. Dit geeft mij nog steeds richting en focus bij het opzetten van nieuwe diensten voor mijn bedrijf. Shanita is een kick ass trainer die je niet in je comfort-zone zal laten zitten. Ze stelt de juiste vragen, luistert goed en voelt goed aan wat nodig is. Daarnaast heeft ze veel kennis en barst ze van de goede energie - kortom een toptrainer!
  Melanie van der Storm
  Founder Idea Shapers
 • Fleur Naus
  Het Kick Ass shift traject zou voor ieder persoon goed zijn om te volgen. Je leert jezelf beter kennen en het maakt je een gelukkiger mens. Shanita geeft de juiste inzichten en handvatten om ervoor te zorgen dat je jouw kracht kunt (her)vinden/versterken.
  Fleur Naus
  Pedagoog
 • Tessa Annieck Timmerman
  Het praten vooraf, gevolgd door het boksen maakt je hoofd leeg , waardoor je echt vol overgave haar training ingaat en je goed bewust wordt van je valkuilen, maar ook van je talenten (kracht!). Deze learnings neem je mee voor de rest van je leven, dikke aanrader!
  Tessa Annieck Timmerman
  Social & Content marketeer, Hyundai Motor Nederland
 • Karin Kasius
  Ik wilde verder groeien, beter de dingen in mijn hart voelende ik in mijn hoofd wel wist. Dat een ander niet meer waard is dan dat ik ben en wat ik doe, me zekerder voelen over wie ik ben en wat ik doe. Pal achter mijn eigen keuzes kunnen staan. Tot nu toe hadden maar weinig van die lessen echt mijn hart bereikt. Shanita vertelde me dat ze mij kon helpen, toch was ik redelijk sceptisch aan het begin. Wat zou deze coaching mij meer kunnen bieden dan ik al had gekregen bij anderen? Nou veel kan ik je vertellen ;). Door de combi van coaching met boksen. Lichamelijk bezig zijn en de bijzondere praktische methodes die Shanita gebruikt, vallen EINDELIJK die belangrijke puzzelstukken op hun plaats. De lessen zitten in mijn hart, op een plek waar ik steeds bij kan en op terug kan vallen. Dit is serieus het belangrijkste coachingstraject in mijn leven geweest.
  Karin Kasius
  Medisch Pedicure, Voetenpraktijk Kasius
 • Lisanne Marlou de Kok
  Met Shanita ging ik niet rustig praten over wat er allemaal mis was, maar moest ik direct de mouwen opstropen, of in dit geval de bokshandschoenen aantrekken. Samen pakten wij mijn ‘slechte gewoontes’ aan en onderzochten wij wat ik echt in mijn kern nodig heb om mij gelukkig te voelen. Zij was mijn spiegel als mijn onzekere stemmetje of weer een maatschappelijke verwachting naar boven kwam. Nu kijk ik naar mijzelf en doe wat er voor mij goed voelt. Sinds de trainingen ervaar ik rust en tegelijkertijd een bom van energie. Iedere dag is nu een feestje, een grote speeltuin, omdat ik weer mag doen wat ik leuk vind. Het is niet iets waar ik voor geleerd heb, of wat er verwacht wordt, maar een verlengde van wie ik ben in mijn kern. Duizend maal dank Shanita, zonder jou was ik hier nooit terecht gekomen!
  Lisanne Marlou de Kok
  Producer, BNNVARA
 • John Slabbekoorn
  Met ons team hebben we dit keer voor een ander soort team uitje gekozen dan vaak gebruikelijk is. Niet lekker comfortabel uit eten, bowlen of een andere reactieve activiteit maar juist het opzoeken van het oncomfortabele op een leerzame manier. Niemand uit het team wist wat ze konden verwachten en gingen uit van lekker even 2 uurtjes boksen in de EQ masterclass. Dat het boksen eigenlijk 'ondergeschikt' is en slechts een middel naar het doel hebben we met z'n allen gemerkt. We wisten al dat Shanita een top vrouw is als persoon maar nu we haar vol in actie hebben gezien kunnen we haar 100% zeker aanraden voor iedereen die mentaal nog weerbaarder wil worden.
  John Slabbekoorn
  Lifestyle of Business
 • Pauline Jonker - Wensink
  Tijdens operatie doorbraak van Tibor.nl gebokst met Shanita. Het was een super ervaring met inzichten in mezelf die ik met alleen praten niet gekregen had. Het ervaren door de oefeningen is zo krachtig.
  Pauline Jonker - Wensink
 • Maarten van der Kaaij
  Shanita vertelde me " boxen is waarheid" en dat was het zeker. Dankzij haar ben ik achter de waarheid over mijn eigen impulsen tijdens mijn werk gekomen. Bedankt voor de les en hopelijk tot ziens!
  Maarten van der Kaaij
  Project Analyst, Count & Cooper
 • Pim Janszen
  De Kick Ass Masterclass was een actieve en interactieve ochtend met ons team. Voor mij persoonlijk gaf het inzicht in mijn automatische en onbewuste reacties wanneer ik in een situatie onder druk sta. Dankzij dit inzicht let ik sinds de Masterclass meer op het nemen van rust en mijn eigen tijd nemen om dingen te doen. De Masterclass is aan te raden om meer grip te krijgen op je leven, zeker wanneer je op dit moment het gevoel hebt dat het leven meer grip heeft op jou dan andersom.
  Pim Janszen
  Peak Performance Trainer & Coach
 • Monique van Zoelen
  Tijdens alle oefeningen kwam er van alles los en voelde ik me steeds een stuk weerbaarder worden. Ik had stemmetjes in mijn hoofd en overtuigingen die ervoor zorgde dat ik op 1 punt niet door pakte. Dankzij Shanita vielen puzzelstukjes op zijn plaats. Rationeel lukte het maar niet om de overtuigingen te doorbreken, maar door het fysieke te combineren met het mentale is dit wel gelukt. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun!
  Monique van Zoelen
  SJO & NOBCO coach / ambulant zorgbegeleider
 • Rutney Sluis
  De training was speciaal, heb veel trainingen gevolgd en dit was een unieke, leuke en effectieve. Het gaf het personeel en mij enorm veel inzichten over ongunstige en gunstige patronen die zich in onze privé en werk tegenhouden of stimuleren. Het was geweldig voor de team spirit en onze persoonlijke groei. Heel blij dat we het gedaan hebben.
  Rutney Sluis
  Sluis NLP Instituut
 • Romy Schagen
  Shanita is een inspiratiebron als het gaat om het leven van je dromen en het volgen van je passies. Dit letterlijk voor elkaar boksen is wat haar heel uniek maakt. Wat ik persoonlijk waardeer is haar positieve energie, het samen kunnen brainstormen over alles waar wij kansen in zien, maar zeker ook de nuchterheid en lol. Waarin zij anderen ondersteunt in persoonlijke groei, grijpt ook zij elke dag kansen om zichzelf te blijven ontwikkelen en daarin is zij een prachtig voorbeeld voor iedereen die met haar mag werken
  Romy Schagen
  Operationeel directeur Stichting Muses, Initiatiefnemer Talentize
 • Monique van Zoelen
  Tijdens alle oefeningen kwam er van alles los en voelde ik me steeds een stuk weerbaarder worden. Ik had stemmetjes in mijn hoofd en overtuigingen die ervoor zorgde dat ik op 1 punt niet door pakte. Dankzij Shanita vielen puzzelstukjes op zijn plaats. Rationeel lukte het maar niet om de overtuigingen te doorbreken, maar door het fysieke te combineren met het mentale is dit wel gelukt. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun!
  Monique van Zoelen
  SJO & NOBCO coach / ambulant zorgbegeleider
 • Daan van Dee
  Dankzij dit programma weet ik nu wat mijn talenten en passies zijn, wat ik belangrijk vind in het leven en hoe ik dit kan toepassen in het leven om gelukkig en succesvol te zijn op mijn unieke manier.
  Daan van Dee
 • Myrthe Groenedaal
  Als je ermee worstelt om alle balletjes hoog te houden, als je geen mentale rust hebt, of als het voelt alsof het leven je overkomt dan helpt deze vorm van coaching jou. Door fysiek en in de buitenlucht aan de slag te gaan, maak je letterijk stappen. Ik ben sterker geworden, herken mijn valkuilen en weet wat ik kan doen, zodat ik een kick ass life leef. Ik heb nu alle tools in huis om het beste uit mezelf te halen en een gelukkig leven te leiden, zonder lijden of mentale uitputting.
  Myrthe Groenedaal
 • Karin Kasius
  Ik wilde verder groeien, beter de dingen in mijn hart voelende ik in mijn hoofd wel wist. Me zekerder voelen over wie ik ben en wat ik doe. Pal achter mijn eigen keuzes kunnen staan. Tot nu toe hadden maar weinig van die lessen echt mijn hart bereikt. Maar lichamelijk bezig zijn en de bijzondere praktische methodes die Shanita gebruikt, vallen EINDELIJK die belangrijke puzzelstukken op hun plaats. De lessen zitten in mijn hart, op een plek waar ik steeds bij kan en op terug kan vallen. Dit is serieus het belangrijkste coachingstraject in mijn leven geweest.
  Karin Kasius
 • Bjorn Smeets
  Dankzij Kick Ass Life heb ik veel over mezelf geleerd. Ik ben erachter gekomen waarom ik bepaalde dingen doe en de consequenties die dit met zich meebrengt. Zo weet ik nu dat ik veel eigenschappen heb die zich richten op presteren. Dit heeft me veel gebracht, maar ook veel ellende veroorzaakt. Met de inzichten van KAL leerde ik mijn leven meer in balans te brengen. Ik voel wat ik nodig heb. Ik zou het programma aanbevelen aan mensen die problemen in het leven ondervinden en hier geen controle over lijken te hebben.
  Bjorn Smeets
 • Irene Kasius
  De trainingen bij Shanita leerde mij zo ontzettend veel over de keuzes die ik maak. Sinds de trainingen leef ik bewust. Zo veel van de acties die voorheen deed, stonden niet op mijn prioriteitenlijst! Ik voel mij nu lichter, vrolijker, mijn leven is duidelijker en rustiger. Minder chaos. Meer met twee voeten op de aarde. Want hoewel het misschien wat zweverig klinkt, het is alles behalve zweverig. Juist terug naar wie jij in de kern bent en vanuit daar heel logisch het leven in. Al boksend :) Nieuwsgierig? Gewoon DOEN!
  Irene Kasius
  Projectleider, Het Potentieel Pakken
 • Elke Lommers
  Mijn leven is in deze korte periode flink veranderd en ik ben nu weer eigenaar van mijn eigen gevoelens, emoties, gedachtes en interpretaties. Door middel van oefening beweging en terugkoppeling heb ik waardevolle handvatten gekregen waar ik de rest van mijn leven van kan genieten. Ik ben heel blij dat ik mezelf dit gegund heb en kan dit iedereen aanbevelen!
  Elke Lommers
  Primary School Teacher, Nederlandse school Keulen
 • Christa van der schoot
  De trainingen van Shanita hebben me bewuster gemakt van mijn automatische reacties en de dingen waar ik dus onbewust veel energie aan besteedde. Doordat ik nu bewuster kan kiezen waar ik energie aan besteed, houd ik nu meer over voor andere, voor mij belangrijke dingen! Ik heb veel geleerd en ben veel rustiger geworden in m’n hoofd en heb mezelf zien groeien. Thanks Shanita!!
  Christa van der schoot
  Projectanalist, Count & Cooper

Wat houdt de JumpStart session in?

Na een goede intake in de vorm van een online sparring session gaan we een ochtend of een middag 4/5 uur de natuur in. We gaan actief en passief aan de slag. Concreet, doen we sowieso een schrijfoefening om tot een diepere laag van je drijfveren te komen. Sowieso een oefening met boksen om te doorbreken wat je tegenhoudt. En je voert een concrete actie uit jouw comfortzone uit, waarmee jouw JumpStart een feit is. De rest laten we ontstaan.

Wat komt er dan aan bod? Dat wat jij ziet als obstakels. Dat wat jij als hulpbronnen in kan zetten om nu in beweging te komen. Uit je hoofd en zakken in vertrouwen en mogelijkheden zien.

Most of all: je zet jezelf aan. Hiermee heb je een stap gezet, wat velen stappen beïnvloedt die je daarna nog gaat maken met betrekking tot het leven en uitdragen van jouw passie.


De JumpStart session is voor jou als:

Je committed bent aan je passie

Je bereid bent in jezelf te investeren

Je er klaar mee bent om te wachten op het juiste moment om een stap te zetten

Je er klaar voor bent om liefdevol uitgedaagd te worden wat soms misschien oncomfortabel kan voelen, maar wat je wel verder brengt in je ontwikkeling

Je er klaar voor bent om je vraagstuk eindelijk de aandacht te geven wat het verdient

De JumpStart session is niets voor jou als:

Je niet van uitdaging houdt en liever comfortabel bent door stil te blijven staan

Je niet bereid bent all-in te gaan. Dan ben ik niet de coach die jou verder kan helpen je dromen voor elkaar te boksen.

Als er een match is in waar jij naar op zoek bent en wat hierboven staat, klik dan hieronder:

Client love

 • Iris Pardieck
  We hebben samen een JumpStart session in Nature gedaan waarbij Shanita me erg goede vragen stelde om me verder op weg te helpen bij het starten van mijn onderneming Synchrofest. Waar ik deze sessie het meest aan heb gehad is de uitdaging om aan het einde van de sessie meteen een video op te nemen waarin ik mijn plannen aankondigde. Dit vond ik behoorlijk spannend, maar was zeker op dat moment de liefdevolle schop onder mijn kont die ik nodig had! En met succes, want ik heb daarna alleen maar positieve reacties gehad en durf nu goed zichtbaar te zijn en echt te staan voor mijn missie.
  Iris Pardieck
  PhD student Tumor Immunology