Calling all meaningful organisations, heart driven coaches, event organizers & retreat hosts!

Als je op zoek bent naar een onconventionele manier van persoonlijke ontwikkeling en je er ook ontzettend veel energie van krijgt om samen magie te co-creëren: I’m one phone call away!
Wanneer jouw medewerkers en/of de deelnemers die je voor ogen hebt te maken hebben met een hoge werkdruk, perfectionisme en voortdurend veranderende prioriteiten, dan schiet voor je het weet de stresslevels de lucht in en keldert hun energie sneller dan je lief is.
Tijdens een inspirational session, masterclass of op welke invulling we ook samen uitkomen, gaan we aan de slag met leren grounden en in het moment zijn. Vanuit innerlijke kracht opereren en een waardevolle bijdrage leveren, in plaats van lijstjes afwerken en overleven.
Dat doen we niet alleen door te praten, maar vooral ook je lijf te gebruiken. Let your body do the talking!
Want door vanuit rust in plaats van stress te bewegen ben je niet alleen productiever en creatiever, je hebt vooral meer plezier in wat je doet. Je zit lekkerder in je vel, omdat je goed in je energie zit en dat maakt het leven een stuk prettiger. Op werk EN thuis! 

 
Co-Facilitator / Holding space

Volledig in lijn met jouw missie en visie verzorg ik met liefde een onderdeel voor de geplande teamdag of retreat. Samen stemmen we af waar je wil dat ik de focus en nadruk op leg. Met jouw input personaliseer ik de oefeningen zodat er aansluiting is, waardoor deelnemers positief verrast zullen zijn door de bruikbaarheid en toepassingsmogelijkheden, waardoor de co-creatie een springplank is om zelfstandig verder te kunnen.

 • Tibor Olgers
  Wij hebben als ’team uitje’ deze workshop bij Shanita gevolgd. Het resultaat: een toffe middag, een nog hechter team dat elkaar nog beter kent, teamleden (inclusief mijzelf) die dingen over zichzelf hebben ontdekt en een grotere mentale weerbaarheid. Mooie rustige opbouw en een paar krachtige oefeningen waarbij fysiek-, mentaal en spiritueel samenkomen. Dank voor de topmiddag Shanita!
  Tibor Olgers
  Schrijver en coach voor het bedrijfsleven
 • Eric Dragt
  Shanita heeft bij ons zowel individuele als team sessies bij ons verzorgd als coach. Ze is klein van stuk maar staat als een huis, een cruciale eigenschap van een coach en trainer. Shanita gaat gericht te werk, communiceert helder en laat veel ruimte voor de inzichten van de mensen met wie ze werkt. De methodiek - het gebruiken van boksen als driver als metafoor en driver van verandering - is verfrissend en boeiend. Aanrader!
  Eric Dragt
  Founder Tech PR & content marketing agency En Serio
 • Sandra van Bree
  Ik heb samengewerkt met Shanita tijdens mijn retreat Opgefrist. Hierin heeft ze een Master your mind masterclass gegeven waarbij boksen als spiegel voor je mind werd gebruikt. De masterclass was een perfecte invulling omdat de combinatie van het 'stoere' boksen en het reflecteren naar je mentale proces veel inzichten geeft en ook emoties kan los maken. De samenwerking voorafgaand en tijdens het retreat was heel prettig. Shanita staat open voor de behoefte die ik heb met het retreat, denkt daar heel graag in mee en kan die op haar eigen manier invullen. Deze samenwerking smaakt naar meer :)
  Sandra van Bree
  Manager Projectbureau bij Talpa Radio
 • Romy Schagen
  Shanita is een inspiratiebron als het gaat om het leven van je dromen en het volgen van je passies. Dit letterlijk voor elkaar boksen is wat haar heel uniek maakt. Wat ik persoonlijk waardeer is haar positieve energie, het samen kunnen brainstormen over alles waar wij kansen in zien, maar zeker ook de nuchterheid en lol. Waarin zij anderen ondersteunt in persoonlijke groei, grijpt ook zij elke dag kansen om zichzelf te blijven ontwikkelen en daarin is zij een prachtig voorbeeld voor iedereen die met haar mag werken
  Romy Schagen
  Operationeel directeur Stichting Muses, Initiatiefnemer Talentize

Investering

2 uur: € 888,-
3 uur: € 1.222,-Eén of meerdere dagen inclusief activiteit en holding space:
afhankelijk van de gewenste intensiteit van mijn bijdrage overleggen we over mijn vergoeding.

In company trainer

Door samen te kijken naar uitdagingen en gewenste resultaten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bepalen we samen het aantal trainingen wat varieert van 4 tot 6 van ieder twee tot 2,5 uur.

Gastspreker

Is er geen tijd of ruimte om bokshandschoenen aan te trekken? No probs. Mensen tot inzichten laten komen, uit hun comfortzone halen en concreet iets meegeven om de deur mee uit te lopen, lukt mij ook zonder boxing gear. Samen stemmen we af welke insteek gewenst is en wat op dit moment het meest relevant is om de aandacht naartoe te brengen, waardoor de medewerkers/deelnemers verrast en geïnspireerd raken en die energie meenemen in de rest van de bijeenkomst en ver daarna.

 • John Slabbekoorn
  Met ons team hebben we dit keer voor een ander soort team uitje gekozen dan vaak gebruikelijk is. Niet lekker comfortabel uit eten, bowlen of een andere reactieve activiteit maar juist het opzoeken van het oncomfortabele op een leerzame manier. Niemand uit het team wist wat ze konden verwachten en gingen uit van lekker even 2 uurtjes boksen in de EQ masterclass. Dat het boksen eigenlijk 'ondergeschikt' is en slechts een middel naar het doel hebben we met z'n allen gemerkt. We wisten al dat Shanita een top vrouw is als persoon maar nu we haar vol in actie hebben gezien kunnen we haar 100% zeker aanraden voor iedereen die mentaal nog weerbaarder wil worden.
  John Slabbekoorn
  Lifestyle of Business
 • Pauline Jonker - Wensink
  Tijdens operatie doorbraak van Tibor.nl gebokst met Shanita. Het was een super ervaring met inzichten in mezelf die ik met alleen praten niet gekregen had. Het ervaren door de oefeningen is zo krachtig.
  Pauline Jonker - Wensink
 • Maarten van der Kaaij
  Shanita vertelde me " boxen is waarheid" en dat was het zeker. Dankzij haar ben ik achter de waarheid over mijn eigen impulsen tijdens mijn werk gekomen. Bedankt voor de les en hopelijk tot ziens!
  Maarten van der Kaaij
  Project Analyst, Count & Cooper
 • Pim Janszen
  De Kick Ass Masterclass was een actieve en interactieve ochtend met ons team. Voor mij persoonlijk gaf het inzicht in mijn automatische en onbewuste reacties wanneer ik in een situatie onder druk sta. Dankzij dit inzicht let ik sinds de Masterclass meer op het nemen van rust en mijn eigen tijd nemen om dingen te doen. De Masterclass is aan te raden om meer grip te krijgen op je leven, zeker wanneer je op dit moment het gevoel hebt dat het leven meer grip heeft op jou dan andersom.
  Pim Janszen
  Peak Performance Trainer & Coach
 • Monique van Zoelen
  Tijdens alle oefeningen kwam er van alles los en voelde ik me steeds een stuk weerbaarder worden. Ik had stemmetjes in mijn hoofd en overtuigingen die ervoor zorgde dat ik op 1 punt niet door pakte. Dankzij Shanita vielen puzzelstukjes op zijn plaats. Rationeel lukte het maar niet om de overtuigingen te doorbreken, maar door het fysieke te combineren met het mentale is dit wel gelukt. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun!
  Monique van Zoelen
  SJO & NOBCO coach / ambulant zorgbegeleider
 • Rutney Sluis
  De training was speciaal, heb veel trainingen gevolgd en dit was een unieke, leuke en effectieve. Het gaf het personeel en mij enorm veel inzichten over ongunstige en gunstige patronen die zich in onze privé en werk tegenhouden of stimuleren. Het was geweldig voor de team spirit en onze persoonlijke groei. Heel blij dat we het gedaan hebben.
  Rutney Sluis
  Sluis NLP Instituut