1 op 1 Coaching

Jij bewandelt jouw pad en wat jou nu op dit moment verder helpt, is afhankelijk van waar jij voor open staat en wat je doel is. Onderstaand vind je vier mogelijkheden die ik voor je heb. De grote gemene deler is dat je je bewustzijn verhoogt doordat ik je help eerlijk naar jezelf te durven kijken. In beweging zijn helpt je om je te realiseren wat je diep van binnen wilt. Het verschil tussen deze vier opties waar je uit kan kiezen zit’m in de impact ervan op jouw denken, voelen en doen in jouw leven. Voor elke manier waarop we kunnen samenwerken, gelden wat mij betreft drie principes:

Getting out of your own way

Door je uit te spreken. Door te voelen en hierbij je lichaam te gebruiken kom je ZELF tot inzichten en diepere betekenissen. Je leert obstakels omzetten naar mogelijkheden. Obstakels kunnen de brandstof zijn om vooruit te komen of het lood aan je voeten waardoor je zinkt. Jij kiest. Werken en leven gaat als vanzelf, omdat het vanuit inspiratie gaat. Vanuit flow omdat je dingen doet die door je diepere drijfveren worden gedreven. Niet alleen op het gebied van werk, maar in alles wat je doet.

Wie stevig staat wankelt zelden

Learn how to be your own teacher, zodat je jezelf onafhankelijk maakt van meningen en goed bedoelde adviezen en input van jan en alleman, waardoor jij gaat wankelen. In plaats daarvan leer op je eigen kunnen en kracht vertrouwen, zodat je selectief bent in de input die je ten harte neemt, wat resoneert met jouw hartenwens en verlangens. Jouw diepere drijfveren waar jij op AAN gaat.

Jouw geloof is jouw sterkste kracht / geloof = groei

Als jij er niet in gelooft dat je er in slaagt om een andere koers te varen, een nieuwe weg in te slaan, dingen anders aan te pakken, dan ga je het ook niet manifesteren. Je kunt het opschrijven of visualiseren totdat je kleurenblind ziet, maar als jij diep vanbinnen (op hartfrequentie) gelooft dat je er niet toe in staat bent of dat het voor jou niet mogelijk is, dan ben je héél hard aan het werk, maar slaag je niet. Dubbel zo zuur, want dat is precies het tegenovergestelde van werken en leven vanuit flow.

Er zijn vier mogelijkheden voor 1:1 coaching